NMJ Topline Interior Light Set for BM73, 4 Part, DC/DCC

SKU
1014126
Art. No.
NMJT81.992
Manufacturer
NMJ
€129.00
Availability: In stock
-
+
z

14 days return

d

Free delivery in EU over 300 €

Details

NMJ Topline NSB BM 73 komplett lyssett, DC/DCC (NMJT81.990)

VIKTIG: Dette settet inneholder artikkelnummer NMJT81.992 og 81.993. Settet er for alle 4 delene for Bm73. Fungerer kun på DC og DCC.

Monteringssanvisning finner du på denne siden!

LED interiørlyssett for alle utgaver av BM 73 modellene. Inneholder både hovedprintplate med MTC 21 pins plugg og 3 lyslister med DCC dekoder integrert.

Egenskaper for hovedprintplate:

Lyset er av kaldhvit karakter og gir et flott og forbilderiktig lys. Settet inneholder en komplett printplate og 2 stk kondensatorer for blinkefritt lys og bedre kjøreegenskaper. Printkortent har samme fasong og tilkobling som de originale printkortene i modellen, noe som gjør montering særdeles enkelt. Printkortet er utrustet med 21 pins MTC kontakt og plass for 23 mm høyttaler. Kortet har totalt 2 grupper á 6 lysdiopder. AUX3 og AUX4 utgangene styrer interiørlyset. Ved analog drift er interiørlyset alltid aktivert. Printkortet er også klargjort for montering av interiørlys i de andre vognene i toget. Via loddepunkter på printplaten bruker man de elektriske koblingene i mellom vognene til å styre interiørlyset i de andre enhetene, eller om man bruker vedlagt strømopptak.

Egenskaper for lyslister:

Lyset er av forbildelig kaldhvit karakter. Settet inneholder 3 komplette lyslister med 14 lysdioder og DCC dekoder integrert. I tillegg følger det med 6 kondensatorer for blinkefritt lys samt strømopptak for mellom- og styrevogner (hvis man ikke ønsker å bruke koblingene i mellom vognene). Dekoderen har 16 utganger, en til hver av lysdiodene samt 2 ekstra utganger som kan brukes til andre effekter. Alle utgangene kan programmeres med realistiske effeter som dimming, sakte tenning og slukking, lysstoffrør simulasjon samt flimring. En tilfeldig sekvens generator forutgangene er også tilgjengelig.


Noe lodding må påberegnes under installasjon av dette lyssettet. NMJ anbefaler loddebolt med tynn spiss.

More Information

More Information
Art. No. NMJT81.992
Manufacturer NMJ